Bobřík informatiky

19. 12. 2018

V listopadu proběhla již tradičně soutěž Bobřík informatiky, celonárodní informatická soutěž pro žáky základních škol a středních škol. Na stránkách www.ibobr.cz  v sekci Archiv testů najdete ukázky, jak taková soutěž vypadá. Můžete si test i sami vyzkoušet. Kategorie Mini je určena pro žáky 4. a 5. tříd. Letos bylo novinkou, že se mohlo soutěžit i ve dvojicích. Toho jsme využili a už žáci 3. tříd v rámci předmětu informatiky soutěžili. Úspěšnými řešiteli se stali ti, kteří dosáhli alespoň 120 bodů v testu. Bobříka informatiky „ulovilo“ 6 dvojic ze třetích tříd  a 23 jednotlivců ze 4. a 5. tříd. V kategorii Benjamin pro žáky 6. a 7. tříd se úspěšnými řešiteli stali 2 žáci, v kategorii Kadet pro žáky 8. a 9. tříd to bylo 5 žáků. Soutěžící museli získat alespoň 150 bodů z 240 možných. Letos soutěžilo celkem 222 žáků, což je krásné kulaté číslo. Prohlédněte si úspěšné řešitele. Všichni obdrželi pamětní list a ti, co se umístili na 1. až 5. místě v rámci naší školy i drobné ceny. Všem blahopřejeme.