Soutěž pro všechny děti a rodinné týmy z 1. stupně – Dýňák roku 2015

19. 10. 2015

V týdnu od 12. – 16. října žáci z 1.stupně společně s rodiči vyráběli dýňová strašidla, dostali čísla a vystavili své výtvory na travnatou plochu před školu. Hlasování o nejzdařilejší výrobek proběhlo v pátek v dopoledních hodinách. Bylo rozděleno celkem 204 hlasů mezi 60 přinesených dýní. Všem zúčastněným děkujeme a vítězům blahopřejeme. Všichni si zaslouží velkou pochvalu a to nejen děti, ale bezpochyby i rodiče, bez kterých by se tato soutěž nemohla uskutečnit. I jim patří velký dík. Všechny „dýňáci“ jsou úžasní.

1. místo: Petr Šolc (4. A) ( č. 2 ) 25 hlasů

2. místo: Filip Rambousek ( 1. A ) ( č. 54 ) 24 hlasů

3. místo: Jana a Ladislav Součkovi ( 3. B + 7. ) ( č. 39 ) 23 hlasů

4. místo: Martin Řezáč ( 3. B ) ( č. 43 ) 20 hlasů

5. místo: Lenka Valášková ( 5. A ) ( č. 7 ) 14 hlasů

Dále se soutěže zúčastnili:

č.1 Adam Neuman, č. 18 Kryštof Kulhánek, č. 3 Petr Šolc, č. 19 Kryštof Horálek, č. 4 František Krtička, č.20 Matyáš Bednář, č. 5 Vojtěch Dvořák, č. 21 Kryštof Bednář, č. 6 Daniela Riegrová, č. 22 Adam Sobolík, č. 8 Karolína Chmelíková, č. 23 Nikol Balvínová, č. 9 Václav Rieger, č. 24 Klára Samuhelová,     č. 10 – 13 Šárka Císařová, č. 25, 30, 35 Lucie Benešová, č. 14 Sára Kavalíková, č. 26 Tereza Jizbová,          č. 15 Nikola Holečková, č. 27 Ondřej Drdacký, č. 16 Michaela Vacková, č. 28 Laura Šedivková,                   č. 17 Kristýna Volterová, č. 29 Sofie Černá, č. 31 Adam Bolek, č. 47 Natálie Petráčková, č. 32 Anežka Malinová, č. 48 Dominika Petráčková, č. 33 Anička Bolková, č. 49 Katarína Bartoňková , č. 34 Sebastián Machač, č. 50 Nela Boučková, č. 36 Gabriela Skořepová, č. 51 Michal Ponikelský, č. 37 Barbora Černá,    č. 52 Filip Joneš, č. 38 Antonín Mareš, č. 53 Tereza Prokešová, č. 40 Radek Sivák, č. 55 Oskar Veselý,      č. 41 Lukáš Michalička, č. 56 Kateřina Nádvorníková,  č. 42 Adéla a Štěpán Filipovi a Karolína Barešová , č. 57 Šárka Šimerdová, č. 44 Nikola Jírková, č. 58 Kateřina Andrašovská, č. 45 Bára Malá ,č. 59 Natálie Berousková,  č. 46 Anežka Pudová, č. 60 Anna Kiršbaumová.

Tady jsou vítězové, ale prohlédněte si i ostatní … Po kliknutí na „Celý článek“

IMG_3132IMG_3196IMG_3182